Meny

Slik betaler du med Fitbit

Betal med Fitbit-klokken din, så slipper du hente frem lommeboken, kortet eller mobilen. Du kan betale med din Fitbit på alle betalingsterminaler som har kontaktløs betaling, og det er høy sikkerhet på løsningen. Du bruker en digital utgave av Visa-kortet ditt fra Sparebanken Sør til å betale med.

Hvor fungerer Fitbit Pay?

Fitbit Pay fungerer overalt der du kan bruke kontaktløs betaling. Antall butikker og kjeder med kontaktløs betaling øker kontinuerlig. Du kan bruke Fitbit Pay med alle typer Visa-kort fra Sparebanken Sør, fra lommepengekortet til kredittkortet vårt.

Høy sikkerhet

For å betale må du ha klokken på armen slik at den registrerer pulsen din, og du må taste din personlige 4-sifrede PIN-kode. Kortnummeret ditt lagres ikke på klokken.

Tekniske krav for å bruke Fitbit Pay

• Du trenger en Fitbit-klokke med Fitbit Pay-funksjon (lenken åpnes i nytt vindu).
  • Telefonen din må ha versjon 9 av iOS eller versjon Android 4.4 - eller nyere versjoner.
  • Last ned Fitbit-appen (versjon 2.65.1 eller nyere)

Registrering av kort

Åpne Fitibit-appen på mobilen din, klikk øverst på klokken, og følg instruksjonene for å registrere kort. Om du ikke allerede har laget kode til klokken din, må du gjøre det i den prosessen. Legg inn kortopplysninger. Tast inn kode fra SMS, så vil kortet bli aktivert. Slå på bluetooth slik at klokken kan hente det aktiverte kortet fra mobil-appen.

Slik betaler du med Fitbit

• Hold inne knappen på venstresiden av klokken i ca. 2 sekunder.
  • Kortet du brukte sist er det som vises, du kan sveipe for å bytte kort.
  • Tast ev. inn koden. Koden er aktiv inntil 24 timer eller til klokken tas av armen din.
  • Hold klokken inntil betalingsterminalen.
  • Vent for å sjekke at terminalen har akseptert betalingen,

Merk at om du taster feil kode, blir Fitibit Pay låst, og du må inn i appen for å åpne igjen.

Ingen ekstra kostnader

Det er ingen ekstra kostnader knyttet til å bruke tjenester som Google Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.

Foto av betaling med fitbitklokke med kort fra Sparebanken Sør

Lurer du på noe mer?

Du finner mer informasjon om betalingsløsningen på Fitbit sine nettsider. Les mer om Fitbit Pay her (lenken åpnes i nytt vindu).