Meny

Hvordan aktiverer jeg Face ID / Touch ID / Fingerprint i mobilbanken?

For å bruke Face ID / Touch ID / Fingerprint,  må det være aktivert på selve telefonen. Dersom det er gjort, vil du få spørsmål om bruk av Face ID / Touch ID / Fingerprint når du aktiverer mobilbanken første gang.

Bruksanvisning til hvordan du aktiverer disse for Android og iOS finner du her under, og video til hvordan du gjør det på iPhone kan du også se.

Slik aktiverer du på Android
Slik aktiverer du på iPad/iPhone

Allerede lastet ned og tatt i bruk mobilbanken? Slik aktiverer du ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykk i etterkant.