Meny

Reduserer risiko for smitte av koronavirus

Vi i Sparebanken Sør oppfordrer alle til å bidra slik at færrest mulig skal bli smittet av koronaviruset. Selv tar vi del i denne dugnaden ved å tilpasse driften av kontorene våre i en periode for å hindre spredningen av viruset. Kontorene er ikke åpne uten avtale i en periode.

Oppdatering: Kontorene åpner igjen fra 18. mai

Sparebanken Sør

– Dette er en nasjonal dugnad som alle må være med på. Vi har en sterk tradisjon for å ta samfunnsansvar og ønsker å bidra der vi kan, forteller administrerende direktør Geir Bergskaug.

Banken legger dermed opp til kundemøter på telefon i større grad fra og med fredag 13. mars, og kontorene vil ikke være åpne uten avtaler. Dette vil vare til og med 24. april. Denne perioden kan bli utvidet, vi følger anbefalinger fra myndighetene.

– Vi vil fortsette arbeidet i banken tilnærmet som tidligere, men nå i enda større grad via telefon, e-post, Skype og andre kanaler. Vi oppfordrer alle våre kunder til å laste ned og bruke mobilbanken. Der kan mye løses, sier Bergskaug.

Sparebanken Sør sitt kundesenter vil være åpent som vanlig fra 0800-2000 mandag til fredag.

– Dersom du har behov for et fysisk møte, anbefaler vi at du tar kontakt med banken, så ordner vi selvfølgelig det også, avslutter Bergskaug.  

For mer informasjon, kontakt kundesenteret vårt på telefon 38 10 92 00 eller din rådgiver.

 

Publisert 12. mars 2020

Illustrasjonsfoto | Informasjon fra Sparebanken Sør

Flere faktorer påvirker utviklingen

Landet er nå oppe i en krisesituasjon hvor mye er usikkert. Det eneste som er sikkert er at alle ønsker å gjøre det som er mulig for å bidra i den nasjonale dugnaden for å hindre smitte, samt bidra til å redusere de økonomiske konsekvensene både for bedrifter og enkeltpersoner.

Vi ønsker å hjelpe våre kunder gjennom krisen

Som landsdelens største bank ser vi tydelige tegn på at dette blir omfattende og krevende for både bedrifter og husholdninger.

Illustrasjon av Oslo Børs sine opp- og nedturer siden 1997

Fondssparing i nedgangstider

Frykten for koronavirus har i skrivende stund gjort det litt tøffere å være fondssparer. Ikke glem at du sparer langsiktig!

2020 - året for ny skattemelding!

I år som foregående år kommer skattemeldingen, tidligere selvangivelsen, til deg i løpet av det vi kan kalle tidlig vår. Men nå i 2020 er det noen endringer som det kan være nyttig å kjenne til.