Meny

Billån

Benytt deg av vår rentekampanje om du vil kjøpe ny eller brukt bil! La Sparebanken Sør sitt finansieringsselskap, Brage Finans, hjelpe deg med billånet ditt, og du får raskt svar på henvendelsen din. Test billånskalkulatoren vår og søk om billån eller finansieringsbevis.

Illustrasjonsbilde ny bil | Billån | Sparebanken Sør

Billånskalkulator

Bilforsikring gjennom Sparebanken Sør

Med vår bilforsikring får du den raskeste opptjeningen til topp bonus i Norge. Benytt anledningen til å samle alle dine skadeforsikringer hos oss, og få opptil 17 % i totalkunderabatt.

Les mer og kjøp bilforsikring her.

Hvorfor ta opp billån hos oss?

Vi har konkurransedyktige betingelser gjennom Brage som gjør at du kan forvente en rask behandlingstid på søknaden din. Billånskalkulatoren gir deg en pekepinn på hvor mye du betaler per måned. Vi kan også tilby gode råd ved kjøp og salg av bruktbil.

Har du ikke funnet bilen du vil kjøpe enda?

Søk om finansieringsbevis i billånskalkulatoren så vet du hvor mye du kan låne til bil. Da er det lettere og raskere å ta en avgjørelse når du finner den rette bilen for deg.

Skal du kjøpe en rimelig bil?

Vi tilbyr også kaskofritt billån og billån med delkasko, noe som passer for eldre biler og biler i lavere prisklasser. Test billånskalkulatoren for å se hvor mye du må betale for kaskofritt billån.

Les mer om kaskofritt billån

Spare til bil?

Skal du spare til ny bil - eller nok til å få billån med kun bilen som sikkerhet? Lurer du på hvor lang tid det tar å spare opp til 35 % av bilens verdi? Benytt gjerne vår sparekalkulator for å hjelpe deg med å se hvordan du kan spare for å nå ditt mål. Dersom du velger høyere aksjeandel, har du større mulighet for høyere avkastning.

Gå til sparekalkulator