Meny

Aksjehandel

Vi tilbyr aksjehandel og analysedekning via nettbanken, og vår aksjemegler i Sparebanken Sør Investeringsrådgivning er tilgjengelig via telefon for rådgivning.

Vær din egen aksjemegler

Aksjehandel i nettbank

Som aksjekunde i Sparebanken Sør, kan du enkelt kjøpe og selge aksjer via nettbanken. Der kan du handle alle aksjer, egenkapitalbevis og ETF (Exchange Traded Funds) som er notert på Oslo Børs. Du får løpende kursinformasjon fra Oslo Børs og god oversikt over aksjeporteføljen din.

Aksjehandel på internett

Vær din egen aksjemegler. Tjen penger på dine egne ferdigheter, og lag din egen portefølje. Benytt egen kunnskap og vår rådgivning og utfør transaksjonene via nettbanken. Følg aksjekursene og din egen portefølje, når det måtte passe deg. Du finner lenke til aksjehandel under Sparing, fond og aksjer i nettbanken.

Aksjehandel via aksjemegler

Aksjemegler i Sparebanken Sør Investeringsrådgivning har lang erfaring fra markedet og er dermed en nyttig rådgiver for deg som ønsker å investere i aksjemarkedet. Benytt deg gjerne av megler før du bestemmer deg for å handle aksjer.

Koblinger til USA?

Vi gjør oppmerksom på at tjenesten av regulatoriske årsaker ikke er tilgjengelig for kunder som er amerikansk statsborger eller skattemessig bosatt i USA.